Over Two Kings

Two Kings ontwerpt en realiseert websites en andere internet-toepassingen. Dankzij ons gevarieerde team zijn wij in staat om klanten te begeleiden bij elke stap in de ontwikkeling van hun websites. Van ontwerp tot CMS, helpen we graag om de wensen en ideeën om te zetten in werkbare toepassingen.

Twee woorden die wij hoog in het vaandel hebben staan: Kwaliteit en Plezier. Als wij iets doen, willen we dat niet alleen op de best mogelijke manier doen, we doen het ook nog het liefst op de leukst mogelijke manier.

We werken in uiteenlopende sectoren voor een gevarieerde mix van bedrijven en instellingen, van klein tot groot, van non-profit, overheid en NGO's tot aan commerciëlen.

Het team

 • Bob den Otter Bob den Otter

  Bob den Otter

  Ontwikkelaar en eigenaar

  Bob is de oprichter van Two Kings en spreekt vloeiend PHP en HTML. In zijn "vrije tijd" bouwt hij Bolt.cm alsof het niets is.

 • Xiao-Hu Tai Xiao-Hu Tai

  Xiao-Hu Tai

  Ontwikkelaar

  Esthetisch verantwoord in monochromatische tinten gekleed, programmeert Xiao graag in de uithoeken van de PHP.

 • Dennis Meiderwijk Dennis Meiderwijk

  Dennis Meiderwijk

  Dennis is onze laatste aanwinst en mocht meteen vol aan de bak met een pittig project. Als hij thuis werkt zit 'ie op een heuse gaming throne; hopelijk is niemand hier jaloers genoeg geworden om een poging te wagen die te claimen.

 • Néstor De Dios Fernández Néstor De Dios Fernández

  Néstor De Dios Fernández

  Jr. ontwikkelaar

  Hij kwam binnen via een stage en mocht al snel langer blijven! Nestor bouwt nu mee, bakt zo nu en dan een taart en 'sponst' informatie op als een Hollander de Spaanse zon!

 • Derk Duit Derk Duit

  Derk Duit

  Webdesign

  Nette HTML of een nieuwe fiets, je kunt het zo gek niet bedenken of Derk kan het bouwen!

 • Anne van der Heiden Anne van der Heiden

  Anne van der Heiden

  Project- en bureaumanagement

  Anne houdt streng de planningen en de projecten in de gaten, zodat alle collega's goed hun werk kunnen doen. Niet voor niks wordt ze het liefst de 'deurdraak' genoemd!

Bij Two Kings werken we samen aan uiteenlopende projecten in verschillende kleine teams. We verwachten veel van elkaar en steken elkaar aan om te blijven ontwikkelen. We werken vooral met open source software als PHP, Symfony, Bolt en Drupal. Dat houdt ons scherp, maar ook onze producten! Daarnaast steken we elkaar ook muzikaal aan: of Bob nou de laatste metalplaat van Mastodon opzet, of Anke de laatste electropop kraker van Weval, het blijft altijd gezellig ;)

.... of Bob nou de laatste metalplaat van Mastodon opzet, of Anke de laatste electro pop kraker van Weval, het blijft altijd gezellig ;)

Ieder jaar gaan we uiteraard ook naar uiteenlopende conferenties om bij te leren en rond te kijken. Denk aan Fronteers, DomCode, SymfonyConf of de DrupalJam; van alles om up-to-date en ambachtelijk te blijven!

Jaarlijks bedrijfsuitje naar ITGWO

Een keer per jaar gaan we met z'n allen een weekend op stap naar een (muziek)festival. Vroeger was dat Lowlands, maar inmiddels zijn we verzot op het festival Into The Great Wide Open op Vlieland. Daar gaan we dan ook jaarlijks met het team en de aanhang naartoe, inclusief kamperen in de duinen van Vlieland. Niks moet, alles mag, en ondertussen muziek luisteren