Stichting Trias - centrum voor de kunsten

Met Stichting Trias heeft Two Kings al zo'n 10 jaar een goede band. In 2007 maakten we een voor die tijd mooie website in PivotX. Dat was de CMS voorganger van Bolt die vooral in weblogminnend Nederland vlak na de eeuwwisseling hoogtij vierde. Maar toen het in 2016 erop ging lijken dat de website zijn 10de jaar in ging, werd het echt tijd voor vernieuwing.
We gingen om tafel en met een mooi aanbod van ons voor de ontwikkeling en een samenwerking met Rogier Rosema van 'Things to make and do' voor het ontwerp hebben we inmiddels een strakke, gebruiksvriendelijke en eenvoudig onderhoudbare website opgeleverd!

2017-05/1495807602_trias 2017-05/trias-1 2017-05/trias-2

Het oude CMS werkte op zich nog steeds, echter was er qua gebruiksvriendelijkheid en onderhoudbaarheid voor de redactie een grote winst te behalen door Bolt te gaan gebruiken. Voor het managen van alle inschrijvingen via de website communiceerde het oude systeem al met het backoffice systeem Navision. En Two Kings zou Two Kings niet zijn als dat toentertijd niet dusdanig ambachtelijk in elkaar gezet was, dat die koppeling nu met wat aanpassingen zo te gebruiken was.

Bezoekers kunnen nu op de website eenvoudig naar cursussen zoeken en per cursus zien wat de inschrijfmogelijkheden zijn in de gebieden waar Trias actief is. Daarnaast is meteen te zien welke cursus vol is, waar je je nog kan inschrijven voor de wachtlijst en waar gewoon nog plek is. Allemaal gekoppeld met Navision!

Rogier van Things to make and do heeft een mooie en frisse uitstraling ontworpen inclusief een bijpassende huisstijl die weer jaren mee kan. En uiteraard fijn te bekijken op al je apparaten, dus zo responsive als maar zijn kan!

Neem eens kijkje op www.stichting-trias.nl

Wat wij gedaan hebben:

Voortraject met wireframes sessie en contentplan, bouw van de site en implementatie van het ontwerp in een Bolt theme. Koppeling met Navision voor het verwerken van inschrijvingen en tonen van alle cursusinformatie

Dit project is opgeleverd in mei 2017.
Vragen? Neem contact op:

070 345 76 28

www.stichting-trias.nl

Gerelateerde projecten